REPARATIE EN RENOVATIE

Het komt nog wel eens voor dat in huis iets niet meer goed functioneert, is versleten of dat het weer er vat op heeft gekregen. We kennen het allemaal een deur die klemt en die opnieuw moet worden afgehangen. Na een inbraak moeten alle sloten worden vervangen en de beschadigingen worden gerepareerd. Nieuwe deurem moeten worden afgehangen. Een verwarming moet worden voorzien van een bekleding. Kortom er moet een timmerman in huis worden gehaald. Bij de engelse timmerman bent u aan het juiste adres. Hieronder ziet u enige voorbeelden van reparatie en renovatie werk. Neem contact op en het komt voor elkaar.


Vervangen van de planken aan de onderkant van het afdak van de erker. Deze waren helemaal rot. De klant was erg tevreden. Zie ook de klantervaringen op deze site. Vervangen van de boeing van het dak van het tuinhuisje. belangrijk is dat het past bij bestaande hout van het tuinhuis. De klant was erg tevreden. Zie ook de klantervaringen op deze site.


Vervangen van de scharnieren van de buitendeur. Deur heeft nooit goed gesloten. Deur was ook erg zwaar. Door de deur van 4 scharnieren te hebben voorzien zal de deur nooit meer klemmen."Kwaliteit is mijn garantie" Ook hier was de klant erg tevreden vooral ook omdat het bestaande verfwerk niet is beschadigd. Zie ook de klantervaringen op deze site. 

De Engelse Timmerman
WR Robertson